Název | Množství a jednotka |
---|---|
zbytky vařeného, pečeného nebo grilovaného masa | 300 g |
rýže | 2 hrnky |
čerstvé žampiony | 150 g |
nakládaná loupaná rajčata | 200 g |
hrášek ve slaném nálevu sterilovaný | 1 ks |
cibule | 1 ks |
špek | 30 g |
kmín drcený | |
muškátový květ | špetka |
sůl | |
eidam strouhaný | 150 g |
máslo | 30 g |
olej | 2 lžíce |
Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme, odkrojíme nožičky / ty můžeme použít do polévky/ a obalíme v... zobrazit recept
Postup: Žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo,vychladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Smícháme se... zobrazit recept
Postup: Centimetrové plátky sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Pizzerie & Brazilian Grill je stylová rodinná restaurace v Albrechticích u...